Esther López (EU): «Si a la Ribera es pot regar amb l’aigüa del Xúquer també es pot fer a Alacant»

1
188
L'assut de la Marquesa

La diputada del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Esther López Barceló, ha demanat al Consell que “termine de complir pressupostàriament per a connectar els regs”, en referència als enfrontaments entre regants a compte del transvasament del Xúquer-Vinalopó.

Per a López Barceló, “només calen unes obres menors per a dur a terme la connexió entre l’aigua i els regs”. La diputada d’esquerres ha recordat que “el transvasament es feu per a regadiu i si poden arruixar els agricultors de La Ribera amb eixe aigua per què no poden fer-ho els alacantins”, s’ha preguntat López Barceló.

Per a la diputada del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Esther López Barceló, “aquest és un fals conflicte” que serveix “com a excusa per a que la presa d’Assut de la Marquesa quede anul•lada  i es faça una presa des de la capçalera del riu des d’on ve aigua d’altíssima qualitat que no és per a regadiu sinó per al altres usos”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here