Benifaió inicia la programació de la Setmana de la Dona amb l’exposició «Dones Pintores»

0
409

Dones pintores amb l'alcaldessa

Les regidories de cultura i servicis socials de l’Ajuntament de Benifaió han posat en marxa la programació oficial per a celebrar fins al 9 de març la Setmana de la Dona.

Dijous passat dia 2 es va realitzar l’acte inaugural d’estes jornades a les en el Centre Cultural Enric Valor amb la xarrada «Viure sense gelosía», a càrrec de la presidenta de l’associació VISC d’Algemesí. Després de la xarrada es va obrir al públic en el Centre Cultural l’Exposició «Dones Pintores». De nou, i com tots els anys per estes dates, les pintores locals María Arcís, Mer Bosch, Merche Bañuls i Trini Martínez exposen les seues obres fins al 25 de març.

La programació continuarà demà dimarts en la Cambra Agrària de Benifaió. A les 16:00 h tindrà lloc la conferència «L’evolució de la dona al llarg del segle XXI» a càrrec de la directora general de la Família i la Dona Celia Ortega.
El dimecres 7 la jornada tornarà a la cambra agrària. A les 16:00 h les dones de Benifaió podran participar en un Taller de Reciclatge on s’oferiran consells i normes per a saber gestionar d’una forma eficient els residus generats en la llar.

El dijous dia 8 les dones de Benifaió podran participar en Un Sopar Benèfic. La recaptació de la venda de tiquets, a un preu de 12 euros, anirà destinada a sufragar costos dels pisos tutelats de dones maltractades. El sopar tindrà lloc en la Llar de Jubilats i Pensionistes de Benifaió a les 21:30h.

Finalment la programació posarà el punt i final amb una Exposició de pintures d’Àngels Le Fou a partir del divendres 9 de març. Les obres estaran exposades en l’interior de la Torre de la Plaça fins a l’1 d’abril.
Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here