Isabel Clara-Simó i Paco Romeu entre les novetats que Bromera presenta este mes

0
425

Estrenem el mes de març amb moltes novetats i apostes especialment interessants per a Sant Jordi. Com pots veure amb més detall al document adjunt, la col·lecció «L’Eclèctica» acull un nou títol d’Isabel-Clara Simó, Un tros de cel, una història crua i esperançadora que colpeix el lector amb la força de la primera persona i de la qual t’avance ja el tràiler. D’altra banda, Els peixos no tanquen els ulls, d’Erri De Luca, ens presenta una novel·la deliciosa del reeixit escriptor italià, el qual estarà a Barcelona el 15 de març (si t’interessa concertar una entrevista, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres).

En teatre, destaquem la publicació d’Iceberg, de Paco Romeu, Premi de Teatre Ciutat d’Alzira, i en poesia, d’Ai, de Rubén Luzón, Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia.

 Destinada als més joves, la col·lecció «Esfera» incorpora un nou títol de la popular autora Cornelia Funke, El cavaller fantasma, una història que ens endinsa en un internat misteriós. En les mars perdudes, de Raquel Ricart, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, i El viatge de Lluna a les muntanyes, de Juane Gumbau, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, són també novetats d’aquest mes que, juntament amb El follet Bambalambà, de Joles Sennell, completen l’oferta destinada al públic infantil i juvenil.

Marta Estrelles / Bromera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here