Paula March en la Crida: «Som la millor festa del pais i som la millor gent del món»

0
623
L'alcaldessa i Maria Sanchis

«Fallers i falleres, Alzira és vostra» deia, anit, l’alcaldessa, Elena Bastidas, als centenars de fallers congregats davant la Casa Consistorial amb motiu de la Crida al temps que li entregava les claus de la ciutat a les falleres major i infantil, Paula March i Maria Sanchis.

Paula amb la immensa força que li dona la seua joventut cridava així des del balcó de l’ajuntament a les 35 comissions i als prop de 7.000 fallers censats;»Falles d’Alzira, comença la festa!». I prèviament,havia manifestat amb tota la seua ànima, «Som la millor festa del pais i som la millor gent del món».

Paula durant la Crida

Mentre Maria cridava així als més menuts; «Alzirenys, fallers, que esta clau òbriga Alzira i les falles».

La nova regina fallera d’Alzira, en declaracacions a Riberaexpress, reconeixia que «m’ha impresionat moltíssim el gaudir del privilegi de poder dirigir-me a tota l’Alzira fallera». Paula es mostrava «molt satisfeta i orgullosa» per » haver donat l’inici a els falles, tota fallera somnia en fer una Crida i ésta és la única vegada que ho faré en ma vida». Fins i tot ens confessà «em tremolaven les cames en dirigir-me a tanta gent».

Paula i Maria coincidiren en que havien viscut «uns moments molt emocionants» al balcó de l’Ajuntament d’Alzira.

CRIDA DE LA FALLERA MAJOR D’ALZIRA PAULA MARCH BORRAS

Alzirenyes, alzirenys, falleres i falleres de la ciutat d’Alzira, bona vesprada a tots, un anys més, la nostra ciutat té el privilegi de celebrar el gran dia de la Crida.

Dia que sòbrin les portes per a donar inici a la nostra festa per tradició, la Festa de les Falles. Iés un gran honor per a mi asumir la gran responsabilitat que tantes vegades he imaginat poder dirigir-me a tots vosaltres, món faller alzireny, mirant-nos cara a cara i vivint la mateixa il.lusió perquè açò és lo més gran que es pot sentir com a vostra representant.

Junts, farem que l’any 2012 siga especial per a tots, el nostre treball i el nostre esforç mereix una gran recompensa que no és altra cosa que gaudir de la tradició valenciana, Les Falles.

Una vegada més, traurem els monuments al carrer ballarem als passacarrers i tornarem a sentir el calor de les flames que marcaran, no un fi sino l’inici d’un nou exercici.

Som un poble faller que porta més de 100 anys lluitant per les falles. Som la millor festa del pais i per això les nostres falles són considerades d’Interes Turístic Nacional. I som la millor gent del món perquè sabem tractar com correspon a tot aquell que vol gaudir amb nosaltres i per aixó ompliem el poble cada març de color, de llum i sobre tot d’amistats.

Falleres i fallers! comença la festa!

Alcem els estandarts i que ballen perquè ells són el testimoni de la nos presència, presentem les xarangues i que sonen perquè eixa, és la música que ens diferencia i és el que volem sentir. I cridem amb força tots junts,

VISCA LES FALLES

I VISCA ALZIRA FALLERA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here