Indultats els ninots de les falles Camí Nou i Plaça Major d’Alzira

0
537
Ninot indultat de Camí Nou
Ninot indultat infantil de Plaça Major

El ninots presentats per la falla Camí Nou (gran, de l’artiste de Picassent. Paco López) i per la comissió de la Plaça Major (infantil, dels artistes alzirenys, Germans Parra Pérez) es lliuraran de les flames el dia de Sant Josep en ser els indultats en l’actual exercici faller.

Pel que fa als premis dels llibrets de falla en format gran la gran guanyadora ha sigut la falla Plaça La Malva que ha sigut mereixedora del primer premi així com de la millor portada. El segon premi ha estat per a Plaça del Forn, el tercer per a Caputxins, el quart per a la Colònia Ana Sanchis i el cinqué per a Camí Nou.

En format menut, la millor portada ha estat considerada la de la Falla Gallera-Hort dels Frares. Mentre el primer premi l’ha aconseguit El Mercat, el segon, El Parc, el tercer Les Caterereis i La Gallera, el quart Plaça Major i el cinqué se l’han repartit entre L’Alquerieta, Plaça Germanies i Sant Andreu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here