L’Alcúdia celebra este cap de setmana la II Fira Outlet amb 23 comerços

0
541

Els dies 3 i 4 de març obrirà les portes a tots els alcudians i forasters la 2a Fira Outlet–Comercial de l’Alcúdia a la plaça Tirant lo Blanc. La presidenta de l’Alcúdia Qualitat, Carmen Martínez, l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez Correcher i altres membres de la corporació inauguraran la fira demà dissabte a les 10 del matí.

Donat l’èxit de la primera Fira Outlet celebrada ara fa un any, l’Associació de comerç, empreses i serveis L’Alcudia Qualitat ha organitzat per als dies 2 i 3 de març  la segona edició. Durant cap de setmana la plaça Tirant lo Blanc es convertirà en un centre comercial on els visitants podran adquirir productes de qualitat a preus reduïts i conéixer de prop l’oferta dels diferents comerços del poble. S’han apuntat un total de 23 comerços de tot tipus de activitats, roba, òptiques, autoescoles, perruqueries, estètica, alimentació animal, merceries, electricitat, esport, complements …

La II Fira Outlet-Comercial compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia i la Caixa Rural. Com a oferta complementària tindrà servei de bar,  ambientació musical i entrevistes en directe a càrrec de Radio 10 i zona de jocs infantils, a més d’altres activitats afegides, com ara el

1º CONCURS DE LA TAPA DE L’ALCÚDIA.

El concurs consistirà en recórrer els locals participants tastant en ells les tapes que ens han preparat al preu únic de 2 € la tapa, ens donaran un tiquet en el qual hem de recollir al menys 2 segells dels locals participants per poder emetre el vot que es dipositarà a la urna habilitada en la FIRA OUTLET-COMERCIAL  a la Plaça Tirant lo Blanc.

L’establiment guanyador rebrà un trofeu.

El concurs esta en marxa des d’ahir, dijous 1 de març fins dissabte. Entre tots els tiquets entregats es sortejarà un sopar per a 2 persones al establiment guanyador.

Participants:

-Llar dels Jubilats

-Restaurant Casa de la Cultura

-El Cuixot

-Solo Pizza

-La Perla Negra

-Llopis Gastrobar

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here