Es constituïx la Plataforma de l’Ensenyament Públic de la Ribera Alta

0
329

Una manifestación en defensa de l'enseyament i contra les càrregues policials

Les organitzacions que representem la Plataforma de l’Ensenyament Públic hem decidit reactivar la Plataforma a nivell comarcal. Així doncs el dimecres 29 de febrer vam mantindre una reunió per tal de coordinar i planificar les accions a dur a terme en la comarca per a salvaguardar el futur de l’escola pública.

STEPV, CCOO PV,UGT PV, FAPA Valencia, FAPA Ribera Alta, l’Associació de directors de Secundària, l’Associació de Directors de Primària i Escola Valenciana coincidirem en refermar la necessitat de treballar conjuntament per a aconseguir mantindre un sistema que ha demostrat ser de qualitat, un sistema que per a mantindre els mateixos nivells continua necessitant de la inversió necessària per a continuar progressant i adaptant-se a les circumstancies i reptes que demanda la societat.

Davant els continus atacs contra l’escola pública que s’han produït en els últims cursos i que s’han accelerat en els dos mesos que porten del 2012, la Plataforma vol refermar la unitat de la comunitat educativa a nivell comarcal, ser referent de la defensa del sistema públic, aglutinar, coordinar i canalitzar les mobilitzacions que s’organitzen a la comarca i assegurar que en el futur els nivells de qualitat de l’escola pública siguen els mateixos que han possibilitat que ara per ara siga el referent de l’ensenyament en valencià, de la cohesió social, de la integració, de l’atenció a la diversitat i de la defensa i promoció del patrimoni cultural valencià.

A més des de la Plataforma es pretén generar informació i canalitzar les demandes del professorat, dels alumnes i de les AMPES de la comarca per a des de una posició de consens mantindre la unitat d’acció que possibilite que els futurs atacs al sistema educatiu públic tinguen una resposta forta i contundent que eviten el desmantellament d’un model que cada dia es demostra com a vàlid i possible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here