Dotze parelles emprenen la segona edició del Voluntariat pel Valencià d’Almussafes

0
258

Parelles pel Voluntariat d'Almussafes

La sala d’actes del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes d’Almussafes  va acollir, durant la vesprada d’ahir dijous dia 1, l’acte de presentació de la dotzena de parelles lingüístiques amb què la població inaugura enguany la segona edició del programa de participació lingüística Voluntariat pel Valencià, impulsat per Escola Valenciana- Federació d’associacions per la Llengua, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació del consistori municipal.

L’alcalde, Albert Girona, junt amb la regidora d’Educació, Elia Alepuz, i la directora del centre d’adults, Iolanda Corella, van presidir l’acte, a què van assistir part dels aprenents i voluntaris que desenrotllaran la desena de sessions que doten de contingut el programa de participació lingüística.

Les parelles assistents a l’acte van rebre el material de treball per a començar a desenrotllar la iniciativa, buscant per a això contextos reals i quotidians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here