Alzira comença les Falles amb la Crida, els premis als ninots indultats, llibrets i la verbena

0
353

Crida de l'any passat a Alzira

Les falles d’Alzira i d’altres poblacions ja estan tocant a la porta. Demà dissabte Alzira viurà l’acte tradicional de la Crida, a les 20 hores, en la plaça del Carbó on l’alcaldessa Elena Bastidas entregarà les claus de la Ciutat a les falleres majors, Paula March i Maria Sanchis.

Pero abans, a les 18:00 h. en la Parròquia de la Sagrada Família hi huarà una  missa en memòria dels fallers difunts. A les 20:00 hores des del balcó de l’ Ajuntament, es donaran a conéixer els Premis als ‘Ninots Indultats d’Alzira’ per a les Falles 2012 i els ‘Premis als Llibrets de Falla’.

A continuació, les Falleres Majors d’Alzira acompanyades per les seus Corts d’Honor, pel president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz i per l’alcaldessa de la Ciutat i Presidenta Nata de la J.L.F. faran la tradicional ‘Cridà’.

A les 23:00 h., en la Plaça de la Generalitat, hi huarà una Revetla Fallera-FALKATA tal i com va adelantar Riberaexpresss.

El diumenge a l’Avinguda Luis Suñer, XXVII Concurs de Paelles patrocinat per la firma RICARD. Durant el matí hi hauran diferents activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here