Albuixarres-Camí Fondo dona 400 llibres a la biblioteca de l’Hospital de la Ribera

0
250

La comissió Albuixarres-Camí Fondo ha donat més de 400 volums recollits en la seua camapanya solidària a la biblioteca de l’Hospital de la Ribera amb la finalitat de fer més agradable l’hospitalització als pacients.

D’esta forma esta falla d’Alzira dona per acabada la seua I edició del Llibre Solidari que va encetar el passat mes de setembre. Una campanya en la que ha aconseguit recollir al voltant més de 2.000 llibres que ha repartit entre l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer, ASPANION i ara a la biblioteca de l’Hospital Universitari de la Ribera.

Esta important tasca solidària dut a terme pels fallers d’aquesta comissió fallera va obtindre, recentement, el reconeiximent de l’ONCE amb la concessió d’un premi a València junt altres 18 falles valencianes.

Albuixarres-Camí Fondo davall la coofinació de Jaime Rossell ha encetat la II Fira Solidària del Llibre davant l’èxit que ha tingut la primera edició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here