Un miler de persones es manifesten a l’Alcúdia en contra del «soterrar» de l’educació pública

3
607
La manifestació entrant en la plaça

Més d’un miler de persones, pertanyents a tota la comunitat educativa de l’Alcúdia (pares i mares, docents i alumnes) s’han donat cita a les 5.30 d’esta vesprada a la Plaça del País Valencià de l’Alcúdia.

Han participat també membres d’alguns instituts de la comarca, com ara l’institut de Carlet o el de Guadassuar. Els membres de cada centre escolar han desfilat en cercavila amb pancartes, música de tabal i dolçaina i corones de mort, per a simular el gran soterrar de l’educació pública. Al cap de la manifestació, una pancarta amb el lema «Tots junts salvem l’escola pública, no a les retallades», sostinguda pels directors dels 4 centres públics del poble (3 escoles de primària i un institut), el president del Centre Professional de Música, els presidents i presidentes dels AMPA de tots els centres, l’ex alcalde i Diputat a Corts Paco Signes i l’alcalde de l’Alcúdia Robert Martínez.

Un cop arribats tots a la Plaça, la comitiva ha eixit pels carrers major, Calvo Acacio i Calvari fins arribar a la plaça del Tirant lo Blanc, on han tingut lloc els parlaments. En primer lloc ha pres la paraula la presidenta de l’AMPA de l’Institut Els Évols, Mili Ramón, qui ha donat les gràcies a tots els assistents i a totes les associacions del poble que han col·laborat en l’organització, tant de la manifestació com de la posterior xocolatada. han parlat també Ramón Valls, representant l’AMPA del col·legi públic Les Comes i Ruben Grau en representació dels alumnes de  l’Alcúdia. Un cop acabats els parlaments, l’associació Dones de l’Alcúdia ha servit xocolate per a tots i totes.

Ficheros adjuntos:

3 Comentarios

  1. Un éxito la manifestación. Me sorprende que diga la noticia que ha intervenido un representante de las Juventudes Socialistas, cuando lo lógico es que intervengan miembros de la comunidad escolar. Los estudiantes también tienen sus propias organizaciones. La manifestación debería estar al margen de cualquier partidismo. O es un error o alguien a colado un gol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here