Sueca modificarà el canvi d’estacionament als carrers de mensual a semestral

0
759

El pròxim mes de març entrarà en vigor esta nova mesura

Els canvis d’estacionament es realitzaran, a partir d’ara, únicament l’1 de febrer i l’1 d’agost

La Regidoria de Seguretat Ciutadana té com a objectiu principal dur a terme en el municipi una sèrie de mesures dirigides a facilitar el trànsit per la ciutat, millorar tots els estacionaments i disminuir els problemes que sorgisquen a causa d’estos entre vianants i conductors. “A fi de complir este objectiu, hem portat avant la proposta de realitzar el canvi en l’estacionament en els carrers de la ciutat, de mensual a semestral, sent els mesos triats per a efectuar este canvi febrer i agost. Considerem que és una proposta molt positiva per a tots els ciutadans, i és equitativa en el temps per als propietaris de les vivendes i comerços dels dos costats del carrer”, ha assenyalat la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió.

“A més de millorar la situació del trànsit, evitant les aglomeracions que es produïen els dies 1 de cada mes amb els canvis i els oblits, especialment quan queien en festius i es produïa una major afluència de ciutadans en els carrers, amb esta mesura s’aconseguirà disminuir el nombre de multes i les actuacions de la grua que suposaven un cost per als ciutadans.”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Per a la realització dels dos únics canvis que es produiran anualment, s’han buscat dos dates que resulten, a priori, més còmodes per als ciutadans. “Hem intentat evitar el dia 1 de gener, per la festivitat de cap d’any i any nou; per això hem optat per febrer. També hem triat l’1 d’agost per al canvi, perquè es produirà en plenes vacances estivals i, per tant, en una època en la qual la ciutat té menys trànsit de vehicles i les molèsties seran menors”, han assenyalat fonts de la Policia Local.

Aprofitant esta circumstància, l’Ajuntament procedirà a la renovació de tots els senyals de la ciutat que indiquen canvis d’estacionament, substituint-les per unes noves adequades a la legislació vigent. A més, des de la Policia Local es va a realitzar una campanya per a informar els ciutadans a través dels mitjans de comunicació i de díptics informatius que es repartiran pel municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here