Els instituts van sumant-se a les concentracions de rebuig a la violència masclista que convoca AJUDA

2
396

Concentració a lIES Vicente Gandia de Castelló

Aquest passat divendres, un nou centre es sumà a la campanya de concentracions que l’Associació de Juristes Dones d’Alzira-AJUDA ha engegat enguany.

Desprès de quatre anys realitzant concentracions contra la violencia masclista el darrer divendres de mes, sempre que hi ha hagut víctimes mortals, enguany l’associació ha decidit donar major visibilitat a la campanya, traslladant-la a la Plaça Major d’Alzira a les 20h. I al temps, als matins, aprofitant el moment de l’esplai dels centres educatius, ha traslladat la concentració a ells.

El mes passat fou l’IES Arabista de Carcaixent, i aquest mes s’ha sumat a l’anterior l’IES Vicent Gandia de Castelló de la Ribera. La complicitat del professorat i l’alumnat dels centres, permet visibilitzar i conscienciar sobre aquest greu problema que ens afecta a tota la societat.

En els propers mesos, esta previst que altres centres es sumen a la iniciativa.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here