Albiol (EU): «Tauroni ha acabat en la presó per seguir les passes de Blasco»

0
249

Marina Albiol en una intervenció en Les Corts

La diputada del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Marina Albiol, ha demanat al president Alberto Fabra que retire a Rafael Blasco de síndic del grup parlamentari popular, “perquè cada cop s’estrenya més el cercle de detinguts i imputats al voltant de l’ex conseller de cooperació”.

Albiol considera molt significatiu que s’haja dictat presó provisional contra Augusto César Tauroni: “l’etern empresari que ha anat rebent contractes milionaris de cada conselleria que ha xafat Blasco al llarg de la seua vida política ha acabat en presó”. La diputada d’EUPV creu que “el rastre de Tauroni porta directament al síndic del PP en Les Corts”.

La diputada del grup parlamentari d’esquerres ha recordat que “si observem la llista de detencions, podem deduir que la Fiscalia ha actuat contra tots els integrants de l’equip de Blasco en cooperació, a excepció del seu cap: el propi Blasco”. Albiol ha recordat “l’ample historial
d’adjudicacions sospitoses que acumula Tauroni” i ha denunciat que l’empresari detingut “anava sempre de la maneta de l’ex conseller”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here