Més de 1.200 atletes inscrits al IV cros de l’Alcúdia d’aquest diumenge

0
700

Cartell anunciador

Aquest diumenge, dia 26 de febrer, L´Ajuntament de L´Alcúdia i el Club d’Atletisme organitzen, amb la col·laboració i supervisió de la Federació d´Atletisme de la Comunitat Valenciana i la Secretaria Autonòmica de l’Esport de la Conselleria de Cultura , Educació i Esport, el IV Cros Vila de L´Alcúdia, en el qual s’inclou el  Campionat Autonòmic Escolar de Camp a Través de les categories Infantil, Cadet i Juvenil.

En el Campionat Autonòmic Escolar de Camp a Través, podran inscriure’s tots els atletes de categories de Benjamí , Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, de la Comunitat Valenciana, amb llicència  escolar vigent. Els  4 primers classificats en les categories de Cadet i Juvenil  tenen accés directe al Campionat Nacional, que se celebrarà el proper  11 març a la Corunya.

El IV Cros Vila de L´Alcúdia s’entregaran trofeus als 3 primers classificats de cada prova, des de prebenjamins a veterans.

El reglament, horaris i circuits es pot consultar a la plana web www.timerlap.com. Les inscripcions finalitzaren ahir per la nit. S’han inscrit més de 1.200 corredors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here