La consellera d’Educació presideix esta nit el lliurament dels guardons de la Setmana Econòmica d’Alzira

0
388
Enrique Sierra, un dels guardonats

La consellera d’Educació, Mª José Català, presidirà esta nit el lliurament dels guardons corresponents a la IV Setmana de l’Economia i Ocupació que tindrà lloc en la Sala Rex a partir de les 21 hores. Acte que contarà amb la presència de l’alcaldessa, Elena Bastidas i del president de l’Associació Empresarial d’Alzira, José Villalba.

En la categoria de comerç els guardonats són Enrique Sierra SL i Ferretería Mengual. En la industrial, els organitzadors han volgut destacar la trajectòria de Talleres Xúquer y d’Ice Cream Factory. El periodista y, desde 2011, director adjunt del periódic Levante- EMV, Bernat Clari, rebrà la Insignia d’ Or de l’ Associació Empresarial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here