Vora 300 persones de la Pobla Llarga reclamen més inversions en educació i serveis públics

0
347

En un nou acte de participació pacifica tots els assistents es feren ressò de les protestes estudiantils d l´IES Luis Vives de Valencia, a més els alumnes del IES Pere Esplugues i el professorat del mateix institut i del CEIP Sanchis Guarner feren lectura de les seues demandes. En l´acte participaren professors i professores de Castelló, Carcaixent, Alzira, Senyera i Alberic, també se sumaren els treballadors del centre de salut funcionaris de l’administració local.

Finalment els representants de CCOO PV i STE PV animaren a seguir participant en les reivindicacions acudint a la manifestació de Valencia del proper dissabte 25 de febrer i a no defallir en el llarg camí reivindicatiu que hi ha per recórrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here