La Federació de Societats Musicals condemna l’ús de la violéncia contra els estudiants i menors del Lluís Vives

0
394

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) condemna i rebutja l’ús de la violència contra els estudiants i menors que han protestat contra les retallades i la precària situació de l’educació en els col·legis i instituts de les nostres tres províncies.

La FSMCV és una associació amb més de 40 anys d’existència que agrupa a 537 societats musicals d’Alacant, Castelló i València (el 50% del total espanyol) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes de les escoles de música i més de 200.000 socis. Les societats musicals són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons un estudi de la Universitat de València.

La FSMCV, com entitat de la societat civil valenciana, apel·la al seny i el sentit comú per a cercar solucions i resoldre la situació de l’educació, en la nostra comunitat, a través del diàleg, la discrepància i/o les manifestacions pacífiques.

Així mateix, fa una crida a la nostra societat civil, representada pel gran teixit associatiu existent a la Comunitat Valenciana, perquè manifeste de forma pública la seua defensa de les llibertats i no es tornen a repetir en els nostres carrers, ni en cap altre lloc, escenes no desitjables en un estat democràtic.

En Castellano:

La Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana (FSMCV) condena y rechaza el uso de la violencia contra los estudiantes y menores que han protestado contra los recortes y la precaria situación de la educación en los colegios e institutos de nuestras tres provincias.

La FSMCV es una asociación con más de 40 años de existencia que agrupa a 537 sociedades musicales de Alicante, Castellón y Valencia (el 50% del total español) con 40.000 músicos, 60.000 alumnos de las escuelas de música y más de 200.000 socios. Las sociedades musicales son el principal agente cultural de la Comunidad Valenciana, según un estudio de la Universidad de Valencia.

La FSMCV, como entidad de la sociedad civil valenciana, apela a la cordura y el sentido común para buscar soluciones y resolver la situación de la educación, en nuestra comunidad, a través del diálogo, la discrepancia y/o las manifestaciones pacíficas.

Asimismo, hace un llamamiento a nuestra sociedad civil, representada por el gran tejido asociativo existente en la Comunidad Valenciana, para que manifieste de forma pública su defensa de las libertades y no se vuelvan a repetir en nuestras calles, ni en ningún otro lugar, escenas no deseables en un estado democrático.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here