Empresaris i sindicats recolzen la proposta de Compromís per Alzira d’impulsar un Pla d’Ocupació amb els diners extra del “Catastrazo”

0
750

Compromís per Alzira es va reunir el passat 14 de febrer amb l’Associació Empresarial d’Alzira i ahir, dia 22 amb els sindicats CC.OO., U.G.T. i Intersindical Valenciana. Els empresaris mostraren la seua preocupació per la pujada de la contribució, preguntant si es podria fer una revisió dels valors cadastrals a la baixa. Els comentarem que eixa sol·licitud ja la traslladarem a l’equip de govern i no va ser acceptada.

També mostraren la seua preocupació pel comerç local. Al voltant del 50 % dels comerços han tancat. Al respecte comentarem la proposta que férem davant del Consell Assessor de comerç junt als altres partits en l’oposició per a que Alzira siga un centre comercial obert, amb el compromís de reunir-nos per a tractar el tema.

En quant als sindicats, es va tractar la reforma laboral, la situació del PATER (Pacte Territorial per l’ocupació) a la comarca i la situació de l’atur a Alzira i a la comarca.

En les dos reunions tractarem un tema que, des de Compromís per Alzira, ens preocupa i que volem que tinga el màxim recolzament. Es tracta de la proposta que hem traslladat a l’equip de govern que els diners que l’Ajuntament recaptarà per la pujada del IBI imposada per Rajoy, es dediquen a crear o impulsar l’ocupació.

En eixe sentit, amb la delicada situació que estan passant molts veïns i veïnes d’Alzira, hem d’anar tots a una, tant l’administració pública com els empresaris i els agents socials per crear situacions que afavorisquen l’eixida de la crisi o, almenys, la minorització del seu impacte, creant llocs de treball en el sector públic i privat.

Hem insistit que aquest Pla d’Ocupació siga transparent, que no done lloc al clientelisme polític i que, per tant, l’esforç que han de fer els contribuents alzirenys revertisca en la millora de situacions que, en alguns casos, són molt delicades, més del que pareix.

Comunicat de Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here