El president de Pare Castells composa un pasdoble para la fallera major, Isabel Alpuente

0
455

Presentació de la fallera major de Pare Castells

La falla Pare Castells va celebrar el dissabte 18 de febrer al Gran Teatre la seva presentació; l’acte va estar conduit per les falleres Maria Pons i Gómez i Elena Pérez i Gómez.

Durant el mateix es va presentar el pasdoble que anomenat “Isabel Alpuente” li ha dedicat el president, Jose, a la nostra fallera major i que interpretarà la Societat Musical d’Alzira en concert el día 4 de març al gran Teatre; així mateix i per primera vegada en la história de la falla, es va poder  cantar l’himne de la mateixa, ja que, si bé, la lletra fa mols anys que ens la va dedicar Jose Manresa, la música ha segut composada al igual quel passadoble, pel faller, enguany president, José Mauel Pons i Andrés

En acabar la presentació, es va realitzar el sopar i ball de gala a  La Masía junt a les falles convidades, amics i  familiars; un any mès, ens acompanyaren els nostres amics de la Foguera Barri de l’Harmonía d’Alacant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here