L’Associació Empresarial Alzira publica el nº 20 de la revista L’Emprenedor

0
961

La revista L’Emprenedor, que edita l’Associació Empresarial Alzira, ha arribat al nº 20 i a més la seua publicació coincidix amb la celebració de la IV Setmana de l’Economia i Ocupació, que ocupa un lloc destacat a les seues pàgines.

El darrer número recull la història d’esta organització empresarial amb una destacada trajectòria des dels seus orígens, allà per la dècada dels 80, que ha sigut reconeguda, recentment, amb la insígnia d’or per part de l’Ajuntament d’Alzira.

La present edició de les jornades económiques amb la programació de les conferències i actes ocupen el lloc central de la revista. Mentre el reportatge d’este número és per al, Grupo Alapont, una empresa alzirenya que és troba en plena expansió europea i mundial.

Tambés es fa resò de l’èxit de la IV Fira Comercial en la que participaren 32 comerços i establiments de la ciutat i fins i tot recull una entrevista amb la gerent de l’empresa d’indumentària valenciana Inma Prats que ha complit 20 anys al servici de les falleres i fallers d’Alzira i de la comarca.

L’empresa de disseny i maquetació, Ms&Mr. Goodman s’ha incorporat a la revista, dotant-la d’una visió molt més atractiva i sugerent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here