L’alcudiana Gema Jordán, sotcampiona d’Espanya de camp a través per clubs

0
352

El diumenge 19 de febrer  es disputava el Campionat d’Espanya de Cros, sols per a  equips, es el campionat nacional amb mes participació, en aquesta edició amb un total de 2500 atletes. Si la tònica dels crosos anteriors fou el fred, en aquesta ocasió, fou la bona temperatura i el sol que calfava a la ciutat d’Oropesa, un circuit provisional arrimat a la mar, amb pujades, baixades i zones amb arena de platja que feia complicat el córrer.

Encara no eren les 10 del matí es donava l’eixida de la carrera cadet amb un total de 52 equips arribats de tot el territori nacional amb un total de 263 atletes, i fou l’equip del Playas de Castellón, al que pertany Gema,  en arribar en segona posició i guanyar-se la plata en aquest prestigiós  campionat nacional.

L’Equip Absolut femení del Club Atletisme L’Alcúdia també fou un dels quatre que representava la Comunitat Valenciana en aquest campionat, amb una discreta actuació, encara que finalment no poguera puntuar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here