La Federació d’Ensenyament de CCOO condemna l’actuació policial contra els estudiants

0
350

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV ha condemnat,hui, l’actuació policial del dies 14, 16 i 20 de febrer a la ciutat de València,al temps que exigeix la dimissió de la Delegada del Govern, Paula Sánchez de León.

«L’escalada repressora, injustificada de totes totes, suposa un greu atac als drets democràtics de reunió i manifestació. La intervenció desproporcionada, i per moments brutal, de la policia, resultà indiscriminada, sobretot tenint en compte que moltes de les persones que participaren en les manifestacions eren menors d’edat».

Segons esta organització sindical «reprimir la dissidència davant aquestes polítiques ens retrotrau a moments pre-democràtics». I afegeix
«totes aquestes situacions conflictives que s’estan generant són producte de les polítiques de retallades que afecten els serveis públics i el conjunt de la ciutadania».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here