El col.lectiu de l’IES Parra d’Alzira es tanca en protesta per les retallades

0
594

Tancada a l'IES Parra d'Alzira

Davant les retallades en educació que porta a cap el Govern de la Generalitat Valenciana, i segons el calendari d’accions adoptat conjuntament pels sindicats de serveis públics, l’assemblea del Parra, realitzà un tancament al centre, el dilluns 20 de Febrer des de les 21 a les 24 hores, amb la participació del professorat, dels pares i mares, de l’alumnat i del personal no docent.

Animen a la resta de centres educatius d’Alzira a realitzar conjuntament les accions proposades tant pels sindicats dels serveis públics com les que nosaltres considerem. Per a la qual cosa, seria necessària una coordinació a nivell local, i posteriorment a nivell comarcal, per a indicar les accions prioritàries a realitzar. Una iniciativa podria ser que quan la plataforma sindical  proposara una tancada o altra acció concreta, la realitzàrem tots junts en el mateix centre. Per això, necessitem crear una xarxa de comunicació entre els centres educatius d’Alzira. Cal tindre en cada centre un node de comunicació que facilite les accions a dur a terme i ho comunique al professorat, pares, familiars, personal no docent, etc. Aquesta xarxa ja funciona en la comarca de La Costera i està tenint molta repercussió. Us animem a que estigueu en contacte amb nosaltres, per a dur a terme les futures accions.

Per a la concentració prevista per al dijous 23 de Febrer a les 19 hores davant de la plaça de l’Ajuntament d’Alzira, proposem una concentració prèvia de tots els centres educatius a la plaça Major, a les 18,30 hores i, a continuació anar tots junts cap a l’Ajuntament. Caldrà animar a tots els estaments educatius (professorat, alumnat, AMPA, personal no docent,etc.)  per a que ens acompanyen i recolzen les reivindicacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here