Alginet lliura els premis de la Campanya de Sant Valentí

0
407

Els premiats al restaurant San Patricio

La setmana passada, l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet, juntament amb l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç i L’ADL-AFIC, va lliurar els premis de la primera edició de la Campanya de San Valentí, davall el lema: “Enamora’t a Alginet”, consistent en l’obsequi de 3 sopars romàntics amb sorpresa.

Dita campanya tenia com a finalitat incentivar la compra del regal dels enamorats als establiments del municipi. Per això, al realitzar les compres als comerços associats adherits a la campanya, s’entregaren unes butlletes per a participar al sorteig dels sopars. S’ha comptat amb la participació de 18 establiments de la població, que han repartit un total de 5.000 butlletes de participació.

El sorteig, dut a terme en directe el passat 14 de febrer a la Casa de la Cultura, va tindre els següents guanyadors del sopars:

CRISTINA CASTILLO CARDONA, premi entregat per la PASTISSERIA QUETZALCOATL

ISABEL SOLAR POUS, premi entregat per la FERRETERIA MACHI

JOSEFA ROIG SANTANDREU, premi entregat per la FLORISTERIA BOSCH

Els agraciats, gaudiren d’aquest premi el passat dissabte 18 de Febrer al Restaurant San Patricio. L’Associació va cuidar tots els detalls possibles dels sopars per tal que els guanyadors gaudiren el màxim possible. A més, el sopar estigué amenitzat per un violinista, l’entrega d’un parell de rosses a cada parella, un exquisit menú i fins i tot, una botella de cava al finalitzar el sopar, perquè els afortunats pogueren brindar pel seu amor.

En aquest sentit, el President de l’Associació, Jose Bayarri Roig, va felicitar a tots els comerços participants en aquesta primera edició, indicant que estos premis pretenen ser un incentiu per a reforçar més si cap el nostre comerç local, en tant que són un reconeixement de l’esforç i la dedicació de tots els comerciants associats en la potenciació de la qualitat i l’excel·lència dels nostres comerços.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here