La Falla Camí Nou presenta a Ana Mera Andrés com a fallera major infantil

0
620
Presentació de la fallera major infantil de Camí Nou

La falla Camí Nou d’Alzira ha presentat a la seua fallera major infantil per al proper exercici 2012 Serà la xiqueta Ana Mera Andrés i el President German Mera Andrés.

La falla Cami Nou va celebrar recentment en un acte a la Sala Rex a la xiqueta Ana Mera Andrés. La xiqueta va estar acompanyada per el president infantil German Mera Andrés, la seua fallera major infantil, per aquest any. Actuaren com a presentadors el nostres fallerets Lourdes Burgos Lancero i Javier Fernanndez Bernia. La mantenidora va ser Miriam Boluda Castelló, Fallera Major d’Alzira 2010, fent un brillant parlament. En l’acte també s’acomiadava del seu carrec la fallera major infantil de l’exercici passat Julia Andújar Aliques i com a president Javier Andújar Aliques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here