Camí Nou i Plaça Major guanyen el premi de millors ninots de Secció Especial d’Alzira

0
383
Maria assenyala el millor ninot infantil (Plaça Major)

Paula contempla el millor ninot de la S. Especial (Camí Nou)

Alzira ja està en falles. En la nit d’este divendres es va celebrar un dels actes més emotius i multitudinaris com és la inauguració de l’exposició del ninot en la Casa de la Cultura. Les falleres majors Paula March Borrás i María Sanchis Fuster, acompanyades per les seues corts d’honor, pel president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, el regidor de Festes, Rafa Fita i altres regidors, van tallar la cinta d’esta mostra. Molta expectació hi havia entre els representants de les 35 comissions, ja que es van donar a conéixer els millors ninots de cada secció.

El millor ninot gran de Secció Especial fou per a la comissió de Camí Nou, un conjunt de l’artiste de Picassent, Paco López, que evoca una musa amb una lira i que segons els comentaris és un retrat de l’alcaldessa Elena Bastidas. Mentre que en monument infantil el premi fou per a la Plaça Major, un magnífic conjunt fet per els germans Parra Pérez.

Altres categories:

Secció Primera

Millor ninot monument gran: Pintor Andreu.

Millor ninot monument infantil: Sants Patrons.

Secció Segona:

Millor ninot momument gran: El Parc.

Millor ninot momument infantil: Plaça Alacant.

Secció Segona B:

Millor ninot momument gran: Avda. Lluís Suñer.

Millor ninot momument infantil: Les Cantereries.

Secció Tercera:

Millor ninot momument gran: Camilo Dolz.

Millor ninot momument infantil: Pere Esplugues.

Cal recordar que el ninot indultat tant de falles grans com de menudes es donarà a conèixer el dia de la Crida igual que la dels llibrets que també poden conèixer en aquesta exposició que estarà oberta fins al 9 de març.

El regidor de Festes, Rafa Fita, va agraïr l’esforç de les 35 comissions per la qualitat dels ninots i es va qualificar als fallers i als artistes com "uns cracks".

RiberaexpressDejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here