L’equip de futbol americà Sueca Ricers s’enfronta este dissabte front al Badalona Gap

0
384

Equip del Sueca Ricers

L’equip de Futbol América Sueca Ricers disputará el seu segon partit de la temporada al seu camp, despres de debutat enfrontant-se als actuals campions de la categoría, L’Hospitalet Pioners. En esta ocasió seràn els Badalona GAP Dracs els que visiten Sueca despres d’aconseguir la pasada setmana la seua primera victòria de la temporada.

El quarterback Manuel Munguía junt amb Oscar Hernández Gasca, Ramón Bas, Llorenç Lledó o Dominic Olney seràn els principals pilars ofensius dels arrocers, mentres que per part dels catalans Guillaume Pallanca, César Brugnani, Joan Carles Bartra o Edu Pujadas seràn els seus majors perills junt amb el quarterback americà Keith Loockwood.

L’encontre tindrà lloc el próximo disabte 18 de febrer, a las 16:00h., a L’Estadi Municipal Antoni Puchades de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here