La comunitat educativa de Carlet es llança al carrer i clama en defensa dels serveis públics

2
464
Concentració a Carlet

Més de vuit-centes persones han protagonitzat esta vesprada una concentració i passejada davant de l’ajuntament de Carlet. La trobada ciutadana reclama «uns serveis públics de qualitat i més inversió en educació».

L’acte convocat pel Consell Escolar Municipal ha contat amb la participació del CEIP Bosch Marín, del CEIP Juan Vicente Mora, del CEIP Sant Bernat, de l’IES Eduardo Primo i de l’IES 9 d’octubre. A més s’han sumat a la protesta reivindicativa professors, professores, mestres i funcionaris/es d’altres poblacions de la comarca, Alzira, L’Alcúdia, Benimodo i Alginet també han estat representats.

La protesta ha contat amb el suport de la Plataforma Sindical Unitària i han acudit els representants sindicals en la comarca de CCOO PV i STEPV.

La rebel·lió ciutadana que recorre els pobles de la comarca no pot deixar impassible al consell de la Generalitat que deu reconsiderar i donar marxa enrere a una política de retallades que sols pot comportar una retracció del consum i més destrucció de l’ocupació.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here