L’home que matà a sa mare a Alzira el diumenge passa a disposició judicial

0
316

Jesús P.V. entra al jutjat d'Alzira custodiat per la Policia Nacional

Jesús P. que diumenge passat confesà davant la Policia Nacional haver matat a sa mare, Elisa de 92 anys, en el seu domicili d’Hort dels Frares, ha passat este matí a disposició judicial. En estos moments declara concretament, davant la titular del Jutjat nº 3 d’Alzira especialitzat en violència de génere i domèstica.

La jutge decidirà si Jesús ingresa en el centre penitenciari de Picassent o bé en algun centre per a malalts mentals amb estricta vigilància.
L’autor confés de l’homicidi tenia, al parèixer llibertat per entrar e eixir del centre per a malalts mentals crònics de Sueca, on estaba internat. Segons testics del barri era freqüent que visitara a sa mare durant els caps de setmana.
Text i foto: Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here