Mjibar Abdelilah i Mª Ángeles Tetuan guanyadors de la IV Mitja Marató Roquette Benifaió

0
658

Mjibar Abdelilah gunayà la prova de Benifaió

En les categories masculina i femenina Mario Baldoví i Esther Rovira són  els primers atletes locals a creuar la meta

Benifaió va tornar a ser l’escenari ahir diumenge d’una de les proves esportives amb una alta participació. Les instal.alcions de l’empresa Roquette, patrocinadora de l’esdeveniment, va ser el lloc de trobada per a donar l’eixida i rebre en la meta als més de 800 atletes de tota la província que s’havien inscrit en la IV Mitja Marató Roquette Benifaió organitzada pel Club Triesport Roquette.

La prova va tindre un recorregut de 21 Km. que va discórrer pel del terme de Benifaió i pels seus carrers més cèntrics. Els veïns van poder així animar als atletes.

El primer a arribar a la meta amb un temps d’1:06:36 va ser Mjibar Abdelilah, seguit per Fouad Benzeroual i en tercer lloc Muhammad Mohaltane. En dones la primera atleta a xafar l’arc va ser Mª Angeles Tetuan, seguida en segona posició per Silvia De Uña i en tercer lloc per Leticia Pallás.

Triomfs locals

Els atletes de Benifaió també van deixar l’esport local en un bon lloc. Així Mario Baldoví aconseguia ser el primer atleta local a arribar a meta i a més una bona marca a l’obtindre el 4t lloc amb un temps d’1:10:10 en la classificació general. Els atletes de Benifaió Ramón Reyes i Ceferino Ruiz van ser el segon i tercer local a arribar a meta. Reyes a més com a guanyador en Veterà B.

En dones l’atleta de Benifaió Esther Rovira va aconseguir ser la primera dona local a rebre els aplaudiments del públic.
Cal destacar a més altres noms d’atletes de Benifaió que van quedar en un merescut puesto com Enrique Baixauli 1r en la categoria de Veterans C o Elis Alepuz 3r en Veterans A.

A més l’empresa Roquette va entregar un premi especial per al primer treballador que creuarà la meta. La distinció va ser per a Jordi Cuartero Clérigues.

Des del Club organitzador destaquen l’alt nivell dels atletes locals ja que «dels 25 primers atletes a arribar a la meta 5 eren de Benifaió».
Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here