El fred siberià abandona per fí les nostre terres

0
367

Pel que fa a demà dimarts, per fi s’haurà retirat de damunt nostre esta llengua siberiana i l’ambient serà molt més normal per a esta època de l’any, amb temperatures que es recuperaran més respecte a hui. El dia començarà fresc però, amb valors positius i amb un cel que anirà empastrant-se a mesura que avance la jornada.

Fins i tot, estos núvols que visitaran el nostre poble podran deixar caure alguna gota en qualsevol moment però, de manera testimonial i poc productiva ja que el vent seguirà entrant amestralat i sec.

Resumint, el dia el tindrem fresc, d’hivern… però no tan gelat com estos dies.

Jovi Esteve

.

Matí            Vesprada Nit

3 Sol-NG 4 Sol-N-Pluja 18 Lluna-N-gro

10º                     13º                           7º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here