Les previsions anuncien noves gelades per a esta matinada a la Ribera

0
193

Pel que fa a este diumenge, la matinada serà molt freda i gèlida perquè, per una part tindrem damunt esta massa freda i gèlida i, per altre costat, el vent estarà encalmat i el cel ras. Per tant, lamentablement les gelades dèbils afectaran de nou al nostre camp i donaran pas a un dia també de rigorós hivern i amb màximes que difícilment superaran els 9º-10ºC a les hores centrals. Les mínimes estaran al voltant dels -3ºC.

Tindrem bona cosa de sol però serà purament decoratiu perquè no farà pujar molt les temperatures. Dir-vos també que esta ONA DE FRED HISTÒRICA que està afectant no sols a la nostra comunitat sino també a tota Europa, ja està considerada com una de les més dures que es recorden (des de que hi han registres). De moment ja hi han més de 600 persones mortes pel fred i les seues conseqüències i este cap de setmana, el problema és que les previssions apunten a que les temperatures encara baixaran més en molts païssos de l’est d’Europa, amb mínimes que, per exemple,  oscilaran entre els –35º i -40ºC en llocs com la República Txeca.

Jovi Esteve.

Matí Vesprada Nit

2 Sol-NP 1 Sol 16 Lluna


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here