Alginet aprova uns pressupostos dirigits a «millorar» la qualitat de vida i l’activitat econòmica dels veïns

7
1472

Equip de govern d'Alginet (Bloc-PSPV-SdA i IDEA)

L’Ajuntament d’Alginet aprovà en el plenari anit els pressupostos per a 2012. Els pressupostos s’han pogut aprovar gràcies als vots a favor dels quatre partits del govern. Els pressupostos per a 2012 són els primers que s’aproven des del 2009, que s’havien prorrogat per la falta de capacitat del PP d’arribar a acords mentre governava.

Per al secretari general del PSPV-PSOE d’Alginet i primer Tinent d’Alcalde, Antoni Lozano, “són els millors pressupostos que es podien confeccionar, generaran activitat econòmica i permetran acabar obres que estaven estancades com la del pavelló cobert, el teatre Moderno o asfaltar tres camins rurals de molt de trànsit i molt importants per a la gent que viu del camp”. El pressupost conta amb un total de 9.766.100,00€. La partida més important és la destinada a sous, a la que es destina la meitat del pressupost.

La partida destinada per a inversions és de 1.368.700 euros, on destaca la que anirà dirigida a l’ocupació i les infraestructures amb prop de 300.000 euros, la que permetrà acabar el pavelló cobert o les destinades a facilitar el treball als veïns. Lozano ha volgut destacar que dos dels grups de població que més es beneficiaran d’estos pressupostos són, per un costat, els col·lectius que desenvolupen tasques de caràcter social “perquè podran continuar fent eixe treball fonamental que porten a cap, tan enriquidor i necessari per a tantes persones”, i per altre costat les organitzacions esportives, tan arrelades en este poble i que “implanten en tots els veïns pràctiques sanes i fonamentals”.

El secretari general del PSPV-PSOE ha manifestat que està “il·lusionat perquè gràcies a estos pressupostos es dóna la oportunitat a tots els veïns a construir un poble millor” i ha volgut destacar que “podem permetre’ns un endeutament moderat gràcies a la gestió que realitzaren els governs socialistes passats i que el PP no ha pogut dilapidar encara que ho ha intentat”. Amés, per a Lozano estos pressupostos serviran per revitalitzar el poble i “traure-lo de l’apatia on l’havia sotmés el PP estos últims quatre anys”.

Per al PSPV-PSOE és contradictori que l’oposició haja votat en contra dels pressupostos sense haver presentat cap esmena. Segons Lozano això deu ser perquè, per un costat saben que són els millors pressupostos possibles, i per altre és que no tenen idees i basen la seua política dient que els agradaria però no diuen com fer-ho. “El PP ha demostrat, durant quatre anys, que no tenia idees governant i ara ho ratifica a l’oposició”, afirma el portaveu socialista.

Comunicat d’Antoni Lozano (PSPV)

7 Comentarios

 1. ja era sabut que tenien molta pressa a aprovar els pressupostos el més rapidamente pòsible per a així poder tindre capitule d’asiganacion perquè el Sr. Pepe Alemany poguera cobrar eixe sou tan necessari i poder fer obres, perquè de treballar en l’horta és molt pesat, l’acord a sigut ràpid perquè al mateix temps també han realitzat la compra del camp propietat d’ANTARA (que al seu torn és propietària la germana del Sr Alcalde i esposa del Sr. Antonio Lozano) . M’agradaria que el Sr Calçs Bayarri explicara al poble publicament la compra fenomenal que ha realitzat l’Ajuntament del qual l’és el responsable d’hisenda, m’explique: el camp pròxim o limítrof d’este s’ha venut a 14,20EUR/m2 i este ho han comprat 52,..EUR/m2 aproximadament passat de preu sobre 38,..EUR/m2, que en total ascendix el pagament en excés aproximadament a la quantitat de 160.000,00EUR que va a haver de pagar mes el poble d’alginet, per a camuflar açò diuen que el el teatre modern fa falta fer més inversió perquè el projecte no contemplava una sèrie de coses, com la IL·LUMINACIÓ, EL SO, FER LES NETEGES NOVES, pregunte jo este Ajuntament té Tècnics que segons ma professió són bons açò l’havien d’haver detectat quan li ls va enviar el projecte des de la conselleria o és una tapadora per al pagament d’altres cosas?. El més xocant és que per a dur a terme este pressupost l’Ajuntament demanarà un credet de 600.000EUR, que pagara el poble, pujant-nos l’IBI, encara que ayan mes de mil que no paguen pel que tenen. Bueno XAVIER espere que ho publiques i que en el pròxim ple tingues algun reporter i t’assabentares de moltes coses que no dius, quan hauries de dir en l’articule.

  • Estimat lector/a l’article es un comunicat del PSOE, no es meu, però això ni dic ni deixe de diure.

   Si el PP o altre partit volem opinar es publicarà igualment.

   Salutacions.

 2. JEES, molts números i poc trellat dius tu. els sous dels regidors no necessiten de pressupostos per aprovar-se. el PP aprovà només els pressupostos de 2008 i venia allargant-los i l’alcalde cobrava, i bé. sobre el camp d’antara (no comentes res dels caquis, se te deu haver oblidat) estava pactat amb el senyor Girona de fa molt de temps. informat bé, que si no te poden portar a enganys. l’IBI l’ha pujat el senyor Rajoy, no el senyor Boluda, que jo sàpiga. en els plenos, és vergonyós vore com Gloria se pot tirar 30 minuts parlant per no dir res, Rosa se trava i no s’aclareix, Girona s’amaga i només pren la paraula per dir alguna mentira. després a confesar-se i a la marxa

  • Lo que si que da verguenza, es la mala educacion que hay por parte de algun regidor y la permisividad por parte del alcalde. En cuanto a lo referente al señor Lozano si es verdad VERGÜENZA me da. Y otra cosa a la Señora Arnandis se la entiende perfectamente, de hecho creo que es la única que fundamenta todo lo que dice y la única oposición que tiene este ayuntamiento tanto para unos como para otros. Gracias

   • No ens extranya que estiguen tant contens tots els del cuatripartit. Tots tenen el sol ja segur i la dinamització de la economia local vindrá de la má dels 310.000 € que ha cobrat Antoni Lozano( Antar ) i el seu soçi. Del troçet de terra on té els invernaderos ho ha cobrat a mes de 7 millions de pesetes la faneca…. i totes les plantetes que estaven dins a 27 millions de pesetes aprox. BRAVO.

 3. PARLAVEN DEL ENDEUTAMENT DE L’AJUNTAMENT……I ARA PERQUÈ S’HAN
  TORNAT A ENDEUTAR DEMANANT UN NOU CRÈDIT….AAAA SIIIII…ES PER
  PARGAR-LI AL SR. LOZANO ELS PHILODENDROS QUE TÉ PLANTATS…
  PER A OBRIR UN CARRER QUE PER A DUR-HO A TERME HAN DE FER
  UN PONT PA PODER PASSAR UN BARRANC…QUE ELS COSTARA UN OU

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here