La Falla Pare Castells d’Alzira «converteix» el llibret en DVD adaptan-se a les noves tecnologies

0
455

El president i la fallera major durante la presentació del DVD

El dijous a la nit es va presentar al casal de la Falla Pare Castells el DVD per a l’exercici 2011-2012. Aques any i partint d’una proposta de la Comissió, es va optar per canviar el format del llibret.

S’han seguit els mateixos criteris que durant els darreres anys en quant a contingut, pero hem cregut important aquest canvi per ser un fet innovador i diferent, adaptat a les noves tecnologíes i també per  questions tant econòmiques com de practicitat a l’hora de fer-ho arrivar a tota la gent del nostre barri i als negocis i botigues que hi participen en ell a través de la seua publicitat, (als quals donem les gràcies encarecidament per ajudar un any mès a que el “llibret” de la falla puga ser una realitat).

Donat que enguany es compleix el 30 aniversari de la Pantanada del 82, hem volgut arreplegar un xicotet esboç de lo que va ser i va significar aquest esdeveniment tant per a la comarca de la Ribera en general com per al món de les falles.

Açò, junt a l’exaltació de la nostra fallera major, Isabel i les paraules del nostre President, Jose, conformen la part central del “llibret”.

Un any mès i, malgrat les dificultats a les que ens enfrontem, anem a gaudir de la festa per la qual i amb moltissima illusió lluitem tota la comissió, convidant a tots aquells que vuilguen viurel.la amb nosaltres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here