La Falla El Fallo d’Alberic organitza un torneig de futbol sala este cap de setmana

0
442

Uan edició anterior del torneig

Un any més la Falla el Fallo d’Alberic organitza el seu torneig de futbol sala, el que aquest any serà ja la seva tercera edició. Aquest torneig ha comptat des del primer moment amb una gran acceptació tant pels grans com a petits, i és que és un torneig per a totes les edats ja que compta amb dues categories. També recordar que hi pot participar tot el qui vuiga.

Aquest any, conscients dels temps que corren, s’ha mantingut el preu d’inscripció (40€), encara que amb algunes novetats. En aquesta edició, a més de les copes per als guanyadors, hi haurà copa pels “pichichis” de cada categoria, i a més, a l’equip guanyador se li retornarà els diners.
També hi haurà servei de bar, on podran prendre un refresc o menjar una hamburguesa feta per els nostre “chefs”.
El torneig seguirà sent en el pavelló municipal «El Convent», el diumenge 12 de febrer.

Des d’ací vos animem a tots a vindre i participar. Si desitgeu mes informació podeu posar-vos en contacte a través de les diferents xarxes socials (*twitter, *facebook o *tuenti), o enviant un correu electrònic a fallaelfallo@gmail.com

DIA: 12 de febrer 2012 (diumenge)
LLOC: pavelló municipal d’Alberic “ El Convent”
CATEGORIES: aleví – cadet i infantil – juvenil amateur
PREMIS: copa i dines (es tornés la inscripció al campió).
A mes a mes hi haurà copa per al pichichi.
PREU INSCRIPCIÓ: 40 euros per
MAXIM DE JUGADORS PER EQUIP: 12

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here