La Falla Caputxins lamenta l’absència de l’equip de govern a la seua presentació

0
419

No sé si es donareu compte de que el passat dia 28/01/2012, dia de la nostra presentació, va haver una absència prou significativa: No tinguérem la molt important representació de l’ajuntament de la nostra ciutat. Es preguntareu perquè; bé vos ho explique de seguida. Resulta que als representants del nostre poble no els agradava el menú de la nostra falla (i no ho entengau literalment), volen ser la guinda del pastís en tots els llocs; i a la nostra casa la guinda del pastís ha sigut sempre el president de la comissió. Estes persones pareixen voler ser el xiquet al bateig i el mort al soterrament sense pensar que açò no els va durar tota la vida.

Esperem que totes les falles d’Alzira ens fiquem d’acord igual que l’equip de govern: cadascú en sa casa fa el que vol i el convidat es comporta amb educació i saber estar, que per això és el convidat. L’amfitrió és el que tanca l’acte i agraix a la seua gent l’assistència i no ho ha de fer el que ve de fora, sinó faríem com aquell refrany valencià “forasters vindran que de casa et tiraran”. Justament açò és el que pretenia el molt excel.lentíssim ajuntament d’Alzira, però a la falla Caputxins tanca la porta SEMPRE el seu president.

Gràcies a tots. Ens hem quedat sense insígnia de l’Ajuntament però, en els temps que corren, hem de pensar que ens hem estalviat dos menús i un ram de flors.

Comunicat Falla Caputxins

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here