La Falla Caputxins d’Alzira presenta a Patricia Montagud com a fallera major

0
494

La fallera major amb el president

L’Associació Cultural Falla Caputxins va celebrar el passat 28 de Gener, en la Sala Rex, de la nostra ciutat, la presentació de la fallera major 2012, Patricia Montagud Barberá,  que va imposar les bandes a la seua cort d’honor.

L’acte va ser presentat per les falleres Rebeca Parra Dalmau i Teresa Sifre Almiñana, actuant de mantenidora, Maria José Montagud Barberá, germana de la fallea major, la celebració la tancà el parlament del president Rafael Sifre Balaguer.

En concloure l’acte es va celebrar el sopar de gala a la mateixa Sala Rex.

Presentació del llibret

Per altra par, l’Asociació Cultutal Falla Caputxins presentarà seu llibret de Falles 2012 «LES FLORS I LES FALLES» , que tindrá lloc el proper dimarts, 14/02/12, a les 20:00 hores, en el casal de la comisió. Després de la presentació hi haurà una xicoteta degustació a carrec de algunes empreses de restauració de la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here