Aspar: «Em senc d’Alzira i de la Ribera encara que quasi sempre estiga pel món»

0
252

Aspar satisfet pel guardó

L’homenatjeat amb la seua família

L’excampió mundial de motociclisme, Jordi Martínez Aspar, ha rebut esta nit a Alzira el V Guardó de la Mancomunitat de la Ribera Alta que reconeix la seua brillant trajectòria esportiva i professional, amb importants victòries i títols primer dalt de la moto i ara dirigint l’escuderia Team Aspar.

Aspar amb l'escultura de Bernardo Borrás

Per al president d’esta mancomunitat de municipis, Cristóbal García, «és un dia molt important» la concessió d’este premi «davant l’amplia i extraordinària trajectòria del guardonat de hui». García ha recordat els premiats en les anteriors edicions, com Edicions Bromera, el diari Levante, Asunción Francés i l’ONG, Intervención, Ayudas y Emergencias. Hui entre el president comarcal i la primra autoritat local li han entregat a Aspar l’escultura de Bernardo Borrás corresponent a la cinquena edició.

A l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, «m’ompli d’orgull que un fill predilecte d’Alzira siga reconegut per la Mancomunitat de la Ribera Alta». Segons Bastidas, l’homenatjeat «reunix a més de moltes victòries, importants valors que van intrínsecs a un gran esportista com es Aspar».

Jordi Martínez Salvadores, que ha estat envoltat de la seua família i de varios alcaldes i regidors de la comarca, ha mostrat la seua plena satisfacció per l’homenatge i ha deixat clat que «encara que quasi sempre estic pel món, em senc alzireny i de la Ribera».

Aspar ha recordat que la seua primera carrera motociclista la va fer a Guadassuar i que dalt d’una moto ha recorregut els circuits urbans de la majoria de les poblacions de la comarca. I tot seguit ha assegurat, «intentaré guanyar els màxims trionfs possibles» per a reconèixer, finalment, «hui estic molt feliç».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here