Els veïns de La Barraca repleguen diners amb vidrioles per a comprar estufes per al col.legi

1
441

Col.legi de La Barraca

Compromís denuncia la situació del Col·legi Públic de la Barraca d’Aïgues Vives

“Aquests dies s’està duent a terme una petició popular de donatius als veïns per a poder comprar estufes per al col·legi públic mentre l’Alcalde no atén les peticions de professors i pares.”

Qualsevol visitant de la Barraca pot comprovar com en els principals comerços de la s’han dipositat unes vidrioles per a captar donatius dels veïns amb què poder comprar estufes per al col·legi de la Barraca, precisament en uns moments on el fred es deixa notar i molt en la nostra comarca.

Des de Compromís per Alzira recolzem les reivindicacions dels pares de l’escola de la Barraca i així mateix critiquem l’Alcalde de La Barraca, Enrique Gómez, i l’Alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas per la seua falta d’actuació en aquest assumpte.

La situació de l’entitat Local de la Barraca d’Aigües Vives a penes ha avançat des que governa el PP respecte a l’assumpció de noves competències i recursos econòmics i pràcticament està paralitzada des de la seua creació.

El PP, a pesar de les seues paraules, no creu en l’autonomia de la Barraca i la seua capacitat per a gestionar les seues pròpies competències. La millor prova és la falta d’atenció a l’escola pública de la població que constitueix un element fonamental per a les noves generacions. Cal recordar que la responsabilitat del manteniment i vigilància dels centres docents de primària és responsabilitat dels ajuntaments

Si bé en la passada legislatura es va invertir en l’ampliació i millora de l’escola a càrrec del Pla E de l’Estat i la subvenció de la Diputació de València, la veritat és que la gestió diària de les necessitats de l’escola no s’atenen de la manera adequada, sent la falta de calefacció a les aules un exemple d’aquesta falta d’interès.

Comunicat de Compromís

1 Comentario

  1. que en tota la Barraca no hi hauràn dos o tres que tinguen una estufa que no gastin, per a deixar-li-les al col·legi?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here