Els atletes del CA l’Alcúdia aconseguixen 7 trofeus al Cros de Castelló

0
449

Veteranes del CA l'Alcúdia

El diumenge 5 de febrer es celebrava el XXIII Cros Internacional Ciutat de Castelló, Copa d’Europa  per clubs, i el Campionat autonòmic de clubs, tot açò va influir en que hi haguera una nodrida participació i un gran nivell en totes les categories.

Encara que durant tot el matí  els gran protagonistes foren les baixes temperatures i la fina pluja , no fou inconvenient per a que desfilaren els millors atletes de la nostra Comunitat i intentar classificar el seu equip en els  corresponents campionats tant per al Nacionals( totes les categories) , com per al Campionat del Món de clubs ( sols per a Juniors i  Promesa).

El club Atletisme L’Alcúdia fou representat per uns 20 atletes, i el resultats foren ben satisfactoris:

Aina Álvarez, tercera en Aleví.

Cristina Espí, primera en Veteranes.

Oreto Costa, segona en Veteranes.

Jose Antonio Molla, segon en Veterans.

Aina Àlvarez 3a Aleví

Gema Jordan, primera Cadet, aquesta atleta en la present  temporada disputarà les competicions escolars pel C.A. L’Alcúdia, y les federades, com en aquest cas, pel C.A. Playas de Castellón, un dels millors clubs del la nostra Comunitat, i del territori nacional.

En aquesta ocasió Gema junt a les seues companyes classificaren l’equip,  Playas de Castellón per al Campionat d’Espanya de Clubs, que es disputarà el pròxim dia 19 de febrer a Oropesa del Mar, Castelló.

La classificació per equips quedà de la seguent forma:

Equip Veterà Femeni: 2n. Classificat (Cristina E.,  Oreto C.,  Mª Carmen A. i Carmen M.)

Equip Veterà  Masculí: 3r. Classificat, ( Jose Antonio M., Sergio R., Carlos S., Mariano   T., Héctor T., Salvador H., Quique A. Felix B.,  Rafa S.,  Paco C.  i Vicent G.)

Cal destacar que tant els veterans com veteranes del C.A.  L’Alcudia, ens representaran al Campionat d’Espanya de Cros per a Veterans, el pròxim 12 de Febrer a la ciutat d’Elda (Alacant).

Gema Jordan 1a Cadet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here