Sueca TV emetrà en TDT i compartirà senyal amb Algemesí

0
400

Un càmera de Sueca Televisió

La data prevista per a l’inici de les emissions en proves en TDT de Sueca Televisió és a mitjan d’este mes de febrer

Al desembre del 2000, Sueca Televisió iniciava el seu camí amb l’objectiu d’oferir al municipi un mitjà de comunicació pròxim amb contingut cent per cent  local.  La seua programació, al llarg de tot este temps, s’ha anat enriquint gràcies al protagonisme que se li ha concedit als artistes locals; festes; actes socials, religiosos, esportius o culturals de la ciutat; i, sobretot, a la participació dels ciutadans anònims.

Amb el seu suport, s’ha aconseguit, a pesar de les dificultats amb les quals s’ha trobat el mitjà en els últims mesos, que per fi es puga sintonitzar este canal en un breu termini de temps a través de la TDT. Així ho ha confirmat la regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca, Josefa Juan, qui ha afirmat que “després d’un període intens de treball, amb l’objectiu de trobar la solució més idònia per al nostre canal de televisió local, el qual ha estat emetent en els últims mesos en analògic a l’espera de resoldre’s la seua situació, hem decidit apostar fermament per la nostra televisió. Per fi, i després de moltes negociacions i el descart d’altres opcions per la seua impossibilitat, com la posada en marxa del consorci format per nou municipis, hem optat pel lloguer d’un senyal que ens permetrà emetre en les dos comarques de la Ribera, junt amb el municipi d’Algemesí, amb el qual poder oferir als nostres ciutadans un servei de televisió que continga, exclusivament, informació i continguts locals”.

Des de l’apagada, ocorreguda el 3 abril del 2010, Sueca Televisió ha continuat les seues emissions en analògic amb les consegüents repercussions negatives que això ha ocasionat, com la desaparició de la publicitat i la pèrdua gradual d’audiència. No obstant això, i gràcies a les noves tecnologies, especialment a les xarxes socials i a internet, Sueca Televisió ha aconseguit atraure un nou públic i mantindre la seua fidelitat.

A partir de mitjan d’este mes, Sueca Televisió començarà a emetre en el canal 44 de TDT amb una cobertura comarcal que inclourà a les dos Riberes, compartint emissió amb el municipi d’Algemesí. No obstant això, el seu contingut continuarà sent cent per cent local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here