Els cullerencs Agustín Sieres i Raquel Almiñana guanyen la Mitja Marató de Sueca

0
360

Eixida de la prova

La cinquena Mitja Marató Ciutat de Sueca – Via del Materal, celebrada diumenge passat, tingué, indiscutiblement, tres protagonistes. Dos d’ells foren Agustín Sieres i Raquel Almiñana, una parella de novios de Cullera que, curiosament, va creuar la línea d’arribada en primer lloc. Sieres, del Club Atletisme Cafemax La Safor, fou el xic més ràpid, completant els poc més de 21 quilòmetres en 1 hora, 10 minuts i 58 segons. Almiñana, del mateix club, fou la primera xica amb un temps de 1 hora, 30 minuts i 10 segons.

El tercer dels protagonistes del matí fou el fred, principal tema de conversa de participants i públic assistent. I és que la Mitja Marató d’enguany serà recordada per les baixes temperatures, sempre fregant els 0 graus. El nou circuit dissenyat per l’organització –la falla Via del Materal- va rebre l’aprovació unànim dels atletes. L’eixida i arribada estaven situades en la ronda del País Valencià. Després d’un primer tram de 7 quilòmetres urbà, els corredors van recòrrer uns quilòmetres junt al riu Xúquer per dirigir-se a la zona coneguda com Vilella. La zona que transcorria entre l’horta fou ben acollida pels corredors ja que resguardava una mica del sempre temut vent.

A la fi completaren la Mitja Marató un total de 324 atletes. Des de la falla Via del Materal es mostraren molt satisfets, sobretot, per l’increment de les inscripcions respecte edicions anteriors. Tant és així que sembla que esta data, a principis del mes de febrer, pot quedar-se instaurada definitivament per a la celebració de la prova.

Julián Sáez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here