Trobada formativa dels regidors de Compromís a la Ribera

0
437
La Casa de la Cultura de l’Alcúdia va acollir dissabte passat una trobada de regidors i regidores de les dos Riberes. Esta trobada  formativa  es va organitzar per a coordinar els grups municipals amb els representants de Compromís a la Diputació de València, a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats.

Al’assemblea hi participaren el portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, el diputat provincial, Emili Altur, el diputat autonòmic, Fran Ferri i també el diputat al Congrés, Joan Baldoví, que explicaren els mecanismes per a fer arribar les propostes de les Riberes a eixes institucions.

De fet, en la legislatura passada, el grup de Compromís a les Corts presentà nombroses iniciatives parlamentàries, com perguntes, proposicions no de llei i esmenes als pressupostos de la Generalitat. Ara, l’activitat al parlament valencià es veu reforçada amb la presència de Compromís a la Diputació de València i al Congrés dels Diputats, on es defensaran també els interessos de les dos Riberes en clau valencianista, progressista i ecologista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here