Salva Iñigo inicia a la meditació en la Sala Metro d’Alzira

0
490
Salva Iñigo en la Sala Metro

«La meditació no es fàcil, requerix temps i energia al temps que coratge, determinació i disciplina», així va començar Salva Iñigo la xerrada col.loqui destinada a iniciar a la meditació al grup de principiants que va acodir el passat divendres a la Sala Metro d’Alzira.

Tots podem abastar la felicitat

Iñigo diu que la meditació no és sols «deixar la ment en blanc, és prou més; és la transformació d’una persona». El conferenciant assegurà als assistents que «quan practiques la meditació percibixes la vida de forma diferent, comences a viure la vida moment a moment».

Esta autodidacta de la meditació, la practica desde fa prop de 25 anys; «me va picar la curiositat, me preguntava el perquè de les coses». I afegeix «la solució als nostres problemes està dins de nosaltres, no fora». és més considera que la felicitat «és troba en el nostre interior i tots podem abastar-la».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here