L’exministre de Treball Manuel Pimentel principal referent de la IV Setmana de l’Economia d’Alzira

0
452

Manuel Pimentel, que fora ministre de Treball en el govern d’Aznar, serà l’estrela invitada a la IV Setmana de l’Economia i Ocupació que tindrà lloc a Alzira entre els dies 20 i 24 d’este mes de febrer. Pimentel disertarà el dia 21 a les 7 de la vesprada sobre, El talent empresarial front a la crisi.

La Setmana arrancará el dia 20, a les 10,30 hores, amb l’acte inaugural en el que intervindran, el secretari autonòmic de Formació i Ocupació, Román Ceballos, l’alcaldessa, Elena Bastidas i el president de l’Associació Empresarial, José Villalba.

Per la vesprada intervindrà la directora del grup d’investigació en fongs fitògens de l’Institut Agroforestal Mediterrani, Mónica Berbegal.

El dia 21, a les 12 hores, Miguel Millana i Rubén Cañizares paralaran sobre Societats laborals, la millor alternativa. A dia següent la directora general i el subdirector general de Comerç, Silvia Ordiñana i Juan Valea intervindran sobre Els reptes per al comerç del futur.

Per al dia 23 hi hauran a la Setmana de l’Economia dos intervencions; a migdia Adrián Escundino farà la Presentació de la Ciutat Politècnica de la Innovació i l’Antena d’Innovació d’Alzira. I per la vesprada Ofelia Santiago disertarà sobre El lideratge emocional.

Una setmana econòmica que culminarà el dia 24 amb el doctor en Economia, Artemio Milla a les 12 hores i ja per la nit tindràa lloc la cloenda en la Sala Rex amb l’acte de lliurament dels premis que l’Ajuntament i l’Associació Empresarial Alzira concedixen a distintes empreses i comerços de la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, qualifica «d’exitosa» esta iniciativa conjunta entre el consistori i l’empresariat local, malgrat «les limitacions pressupostàries» que «arriba a tots els col.lectius econòmics locals» segons ha manifestat a Riberaexpress.

Manuel Pimentel

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here