Ribera ja té aprovat el nou negoci de Guadassuar /Opinió: Robert Martínez

2
397

Ho han dit, d’una o altra manera els representants d’alguns dels pobles del Consorci en el plenari de hui, com ara la representant de Benimodo, Pepa Ocheda, qui afirmava que el senyor Ribera “ha pensat en el seu benefici i no en el bé del Consorci”. També el representant d’Almussafes, Jesús Salesa, ha expressat públicament la seua opinió que Ribera ha actuat més com alcalde que com a president, i li ha reconvingut la política de fets consumats, el secretisme el no buscar el consens i, en general l’exposició dels fets fins al dia de hui.

Un dia en què la única contestació que el senyor Ribera ha tingut a l’alegació de l’Alcúdia i a les propostes dels diferents representants municipals de consensuar una ubicació idònia a partir d’un informe tècnic solvent ha sigut:“Ací s’ha parlat massa vegades ja… anem a aprovar la proposta i després ja vindrà lo que tinga que vindre”.

Quan diu “lo” que tinga que vindre, deu referir-se a que s’ha aprovat una cosa que no se sap exactament on anirà?

Per un costat està la nova planta, que Ribera molt clar que la pot colocar en unes parcel•les de sòl agricola que s’han modificat per a que siguen sol urbà. L’ajuntament de Guadassuar  està denunciat per prevaricació per este extrem, per tant no està gens clar que la planta puga construir-se on s’ha aprovat.

I l’abocador? No és només que la representant d’Alzira haja supeditat el seu vot a un canvi d’ubicació – això és un SI o un NO?- és que a més, i en paraules del propi Ribera a l’alcalde de Massalavés: “no passa res, votem i quan s’aprove, que se busque un altre puesto” .  Això no és seriós, senyor Ribera, i estem tractant amb el futur benestar, la qualitat de vida i la salut dels veïns de 52 pobles.

Ara que, potser quan parla de “lo” que tinga que vindre està parlant dels ingressos que rebrà el seu poble en acabar el procés: més de 300.000 € de l’Abocador + 150.000 € de la planta actual + el que percebrà de la nova planta de voluminosos = vora 600.000 €.  No està gens malament. El millor de tot és que és la jugada perfecta per a d’ell: Guadassuar cobrarà els diners i Montortal, Massalavés i l’Alcúdia continuarem patint els inconvenients.

Un punt que s’ha aprovat amb l’opinió en contra de 23 dels 40 pobles presents al plenari, gràcies sobretot als vots de la Diputació i la Generalitat, que suposen el 40% del vot ponderat. Ho deixe a la seua consideració és o no una injustícia?

Robert Martínez

2 Comentarios

  1. No sé a que vé aquest article i aquesta foto, si no és per a despistar. Segons he llegit i he vist en la premsa aquest matí, la intervenció de l’Alcúdia en el Consorci la va fer Paco Sanz de Compromís i no Robert. Llegint aquest article i la foto dona la sensació de que Robert haja estat en la reunió quan no va ser així. En l’article es parla de Pepa Ocheda de Benimodo o Jesús Salesa d’Almussafes i no el que va dir Paco Sanz de l’Alcúdia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here