Més de 350 atletes participen este diumenge a la Mitja Marató de Sueca

0
271

Guanyador de l'any passat

Més de 350 atletes participaran este diumenge a la cinquena edició de la Mitja Marató Via del Materal – Ciutat de Sueca. L’eixida està prevista a les deu del matí des del Pavelló Cobert de la localitat, situat a la Ronda del País Valencià. La meta se situa en el mateix emplaçament. La cursa constarà de poc més de 21 quilòmetres, dels quals els set primers serán urbans. A partir d’ahí els participants recorreran camins rurals del terme i passaran fins i tot a escassos metres del riu Xúquer.

La falla Via del Materal ha posat molta cura en l’organització de la seua Mitja Marató. El president del col•lectiu, Salva Sánchez, s’ha mostrat molt satisfet per l’increment en el nombre d’inscripcions respecte a edicions anteriors.

Julián Sáez

Foto: Juan Penadés

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here