L’Alzira viatja esta vesprada a Catarroja per disputar-li la segona plaça amb el nou jugador Toni Soler

0
372

La UD Alzira preten arrebatar-li la segona plaça al Catarroja a partir de les 5 de la vesprada, un enconctre amb amb aires de revenja esportiva després que els de l’ Horta golejaren els de la  Ribera al Suñer Picó en la primera volta.

Els blaugranes podrien, fins i tot dormir esta nit al capdavant de la classificació, cas de guanyar, però en cas de perdre podria quedar-se fora dels quatre llocs privilegiats segons els resultats que es produisquen en altres enfrontaments; així el Novelda, amb 49 punts rep demà diumenge el Levante B, lider amb 52 punts, mentre l’Acero, amb 51 punts els mateixos que l’Alzira i el Catarroja, s’enfronta en el Port de Sagunt al Borriol.

El «mister» anglés del Catarroja, Jhon Clarkson no podrà contar hui amb el guardameta, Antonio ni amb els jugadors de camp, Felipe i Edu Baron,  per sanció. Mentre que el tècnic blaugrana, Frank Castelló ha convocat Toni Soler, l’interior esquerrà cedit perl Villarreal.

Vicent Cucarella

Toni Soler canviarà hui la camiseta roja per la blaugrana

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here