Albuixarres renaix de les cendres amb un monument fet al mateix taller on l’any passat es va cremar

0
469

Boceto de la falla gran

Els ninots esperen el dia de la plantà

El monument gran d’enguany porta per lema: CABARET….TOT ARREU, i es una “xicoteta” critica al “bon” moment que viu la nostra societat a l´actualitat.

Els encarregats de donar vida a este monument son els coneguts artistes Palacio i Serra, que després de la desgracia de l´any passat, (molts recordaràn que el taller d’Oliva on treballaven es va cremar) han tornat  a ser els elegits per la comissió per a portar endavant esta tasca.

Els fallers han fet varies visites a Oliva, on els artistes tenen el seu nou taller i han pogut comprovar de primera ma l´evolució del seu monument, quedant molt satifets del treball que han fet estos prestigiosos artistes.

Fent art a la falleta infantil

La falleta infantil tambè competíx  a la mateixa secció i els artistes fallers encarregats del monument son  Art i Foc, que tenen el seu taller a la localitat d´Alcasser.

La comissió porta ja varios anys confiant en estos joves artistes, que a pessar de la seua joventut, tenen ja una gran experiència.

El lema de la falleta es: FENT ART, i els mes menuts de la comissió, que tambè han tingut l´oportunitat de visitar el taller on treballen els artistes, tenen molta il.lusió i esperança dipositada en la seua falleta.

En estos temps en els que “res” passa pe´l seu millor moment, els fallers d´esta comissió fan tot el possible per a plantar uns monuments dignes per al seu barri, i aquest any per a que puguen lluir encara un poc mes, s´ha canviat l´ antiga  il.luminació del carrer per una nova que crearà mes ambient als carrers en els dies de falles.

Nostra festa està cada dia pres prop, i des-de la falla Albuixarres- Cami Fondo, volem desitjar-vos  unes bones festes, i convidar-vos a que ens visiteu i gaudiu amb nosaltres d´estos dies tan esperats per tots.

FALLA ALBUIXARRES-CAMI FONDO

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here